Frakt og levering

Husk at vi har fastpris på frakt for alle våre produkter! Vi tilbyr fri frakt på alle ordre over 1.000kr. Pakken sendes med til ditt nærmeste postkontor.

Frakt:

Brevpost (Bring pakke i postkassen)
Er varen liten og nett? Da tilbyr vi pakke i postkassen som er en enkel og rimelig løsning når du skal ha tilsendt små pakker i et format som passer i postkassen. Du får sporing og varsling når strekkode skannes, og er pakken for stor for postkassen kan den hentes på ditt lokale postkontor.

Leveringstid
Vi pakker og sender ordre fortløpende vi mottar dem, og normalt innen første virkedag. Til store deler av landet sender transportør på 1 dag. For resten av Norge må 2-3 dager beregnes, avhengig av strekning. For nøyaktige transporttider visert vi til Bring sine transporttider for Pakke til bedrift og Pakke levert hjem.

Uavhentede pakker
Hentemelding sendes av transportør til telefonnummeret og e-postadressen du har opplyst om ved bestilling. Varer som ikke hentes på postkontoret innen transportørs tidsfrist eller nektes utlevering vil automatisk bli returnert til vårt hovedlager. For uavhentede pakker vil du bli belastet et gebyr på 149kr for å dekke kostnadene vi har hatt i forbindelse med den uavhentede pakken.

Rask levering:
Alle forsendelser leveres normalt mellom 1-3 virkedager. Bestiller du før 14:00 sender vi varen samme dag.