Om oss

Velkommen til Insektfanger.no

Insektfanger.no jobber hver dag for å tilby deg de beste produktene på markedet for at du skal ha en insektfri hverdag. Vi tilbyr produkter som kan benyttes både innendørs og utendørs. En av våre viktigste interne kriterier vi jobber etter er å kun tilby produkter fra kjente produsenter med god standard. Og vi er best på pris!

Insekt- og myggfangere: 
Insekter er irriterende, spesielt om sommeren. Heldigvis finnes det en rekke tips og kvalitetsprodukter som beskytter deg mot insekter og mygg både innendørs og utendørs. Alle vil nyte komfortable, hyggelige og insektfrie kvelder på balkongen i hagen eller på hytta. Mygg og insekter kan være en plage og kan ødelegge de vakreste kvelder.  Våre myggfangere tiltrekker seg insektene med en kroppstemperatur-imitert overflate og et UV-lys. Ingen kjemikalier, sjenerende lukt eller kostbare refill produkter du må kjøpe.

Våre insektfangere og myggfangere med UV-lys som tiltrekker seg myggen. Myggen flyr mot lyset og når den kommer nærme nok vil den suges inn i apparatet. Ingen kjemikalier benyttes, og du behøver ikke kjøpe dyre refill produkter. Veldig effektiv innendørs, og kan også brukes utendørs. Våre insektfangere og myggfangere kommer fra produsenten Stylies. De utvikler og produserer en rekke høykvalitets hjemmeelektronikk samt husholdnings- og luftbehandlingsapparater. Utvalget inkluderer alt innen inneklima produkter samt myggfangere. Dette er Sveitsisk kvalitet som er utviklet gjennom mange år.

Terrassevarmer: 
Terrassevarmere gir utesesongen komfort og hyggelige stunder. I tillegg bidrar terrassevarmere til et insektfri miljø. En viktig faktor som du må tenke på da gjelder terrassevarmere er bølgelengden på varmestrålene En terrassevarmer forlenger utesesongen og gir komfort og hyggelige stunder. Det er likevel ikke tilfeldig hvilken terrassevarmer du skal velge. En utendørs terrasevarmer finnes med flere forskjellige teknologier, og den viktigste faktoren er bølgelengden på varmestrålene. Vi tilbyr terrassevarmere fra Opranic Deres produkter benytter infrarød oppvarming og gir deg den samme følelsen av komfort som du føler på en solrik dag. Opranics produserer en rekke infrarøde varmeovner for forbruker- og proffmarkedet. Opranic terrassevarmer er designet og produsert til høyeste standard basert på Europeisk produktutvikling.  Insektfanger.no sin leverandør av terrassevarmere er Bedre Inneklima AS i Sandefjord som representerer Opranic i Norge. Hos de lagerføres produktene og reservedeler.

Hos oss vil du også kunne lese om tips og råd for å ha en insektfri sesong. Både innendørs og utendørs. 

Har du spørsmål om våre produkter? Ikke nøl å ta kontakt med oss på epost.