Retur og Garanti

Retur og garanti:

Angrerett:
Vi har full returrett innen 14 dager, og trenger kun at du sender varen tilbake til oss i samme stand som da du mottok den med et ferdig utfylt angrerettskjema. Angrerettskjemaet har du fått på mail ved bestilling. Dette kan også lastes ned her.

Retur:
Returskjema finner du her.

Garanti og reklamasjon:

Innenfor garanti-/reklamasjonsretten:

Dersom produktet er innenfor garantien (normalt 2 år) reparerer eller erstatter vi produktet kostnadsfritt for deg.
Først vil vi avklare om produktet kan repareres hos deg, eller om det bør sendes inn til oss. Send oss derfor en henvendelse, så bistår vi deg videre i prosessen.

Utenfor garanti-/reklamasjonsretten:
Dersom produktet ditt har gått i stykker og det ikke er dekket av garanti- eller reklamasjonsretten kan vi ta en titt på det for deg, og vurdere om det kan repareres. Send oss en henvendelse, så bistår vi deg videre i prosessen.

Hvor lang er garantien på våre produkter?
De fleste produkter dekkes av 2 års garanti ved forbrukerkjøp. Garantien omfatter produktfeil som ikke skyldes feil bruk eller mangel på vedlikehold.

Hvor lang reklamasjonsrett har du?
Iht. norsk lovgivning omfattes alle våre produkter av reklamasjonsretten. Du har alltid to års klagefrist (reklamasjonstid) når du kjøper noe av en profesjonell selger. For varer som ved vanlig bruk er ment å vare mye lenger, kan du klage i fem år. Joggesko og barneleker har typisk to års klagefrist, mens møbler og mobiltelefoner har en klagefrist på fem år” (forbrukerkjøpsloven).

Reklamasjonsretten omfatter produktfeil som ikke skyldes feil bruk eller mangel på vedlikehold.